ROM este despre români ±i România

Primul baton de ciocolată din România încă păstrează gustul puternic al anilor de senzații tari în care și-a făcut apariția. Din 1964 până astăzi, ROM a devenit o părticică din istoria românilor. A crescut alături de fiecare nouă generație, iar atunci când influențele străine au devenit irezistibile, și-a păstrat autenticitatea, provocându-i pe români să fie mândri de identitatea lor. ROM i-a unit pe români campanie cu campanie și le-a arătat cum, cu un strop de ironie și mult haz, putem lupta pentru valorile autentice românești care ne definesc.

Pentru început, ROM a vorbit despre perioada în care celebrul baton tocmai își făcea debutul, vremea comunismului. Senzațiile tari românești continuau să existe chiar și la mult timp după ‘90, iar ROM le-a scos la suprafață cu mult umor și ironie fină.

După succesul acestor campanii, ROM a prins curaj și i-a provocat pe români să fie mândri de identitatea lor națională. Păstrând tonul amuzant și ironic, batonul a reușit să miște un întreg popor și să își facă auzite eforturile peste granițe. Campaniile ROM au construit din micul baton născut comunist o voce relevantă a noii generații, iar eforturile au fost apreciate și răsplătite cu o mulțime de premii locale și internaționale.

Atât de îndrăgit de români, ROM Autentic a simțit că este timpul să își extindă gama. Celebrului baton i s-au alăturat treptat alte batoane, care mai de care mai delicioase, și o înghețată pe măsură. Apoi, gustul autentic ROM s-a preschimbat și în biscuiți, caramele și chiar prăjitură glazurată.

CAMPANII RECENTE